Suspesa la pròxima subhasta del Mont de Pietat

A causa de la declaració de l'Estat d'Alarma per part de Govern d'Espanya, el Mont de Pietat per seguir les seves recomanacions ha determinat la suspensió de la subhasta prevista per al proper dia 4 de MAIG per col·laborar amb les autoritats.

Un cop la situació es normalitzi, el Mont de Pietat els informarà per aquest mateix canal de la data prevista per a la següent subhasta.

Durant aquest període, el Mont de Pietat mantindrà la seva activitat amb serveis mínims per a aquells clients que es trobin en situació d'extrema necessitat, recomanant l'ús del nostre servei de Cita Prèvia (telèfon 900 203 302).

Aquest fet es mantindrà en el temps, sempre que les circumstàncies i les instruccions del Govern d'Espanya ho permetin.

Volem indicar que, en cas de préstecs vençuts, mentre no es produeixi la revocació del decret d'Estat d'Alarma quedaran paralitzats durant aquest període els treballs de preparació de subhasta que poguessin generar despeses addicionals.

Recordar als nostres clients que el Mont de Pietat contínua tenint cura de les seves joies amb la màxima seguretat i responsabilitat.

Per a més informació pot posar-se en contacte en l'e-mail info.montedepiedad@caixabank.com o telèfon de la seva oficina:

  • Barcelona 93 406 39 60
  • Madrid 91 340 44 20
  • Sevilla 95 442 14 11
  • Tenerife 922 245 706